Saturday, June 22, 2024

Oikaisu Tamperelainen-lehti ja Tampereen kaupungin edustaja Sami Sirén valheellisiin väittämiin Tampereen kaupungin Maauimalan paskapökäleeseen 18.6.2024 Valehtelu ei edistä uimarien asiaa eikä kaupungin mainetta

Ihmispaska Tampereen Maauimala rata 6 Tampereen uutisia 18.6.2024 SeppoLehto eikä ratoja suljettu 

Oikaisu Tamperelainen-lehti ja Tampereen kaupungin edustaja Sami Sirén valheellisiin väittämiin Tampereen kaupungin Maauimalan paskapökäle altaasssa asiassa 18.6.2024. Valehtelunne ei edistä uimarien asiaa, eikä kaupungin mainetta

Ihmispaska Tampereen Maauimala rata 6 Tampereen uutisia 18.6.2024 #SeppoLehto eikä ratoja suljettu Kuva7
https://Totuus-kommunismista.blogspot.com 

Punikkilan valheet ovat eläneet liian pitkään marxismileninismi stalinismiputinismi valheina ja jatkuvat edelleen saman tason valehteluina kuin 18.6.2024 Tampereen Maauimalassa havaitun ihmispaskan havainnon peittely Tamperelainen-lehdessä ja Tampereen kaupungin liikuntaviraston verkkojulkaisuissa että olisi ollut vain kuolleita lehtiä.

Tamperelainen-lehti lähti mukaan "paska-asian peittelyyn Maauimalassa" kiistäen silminnäkijähavainnot ja kuullen vain virkansa puolesta valehdellutta paikalla käymätöntä tahoa:

Odotusarvo paskapökäleen havainnon jäljilt oli että #allasosastot tyhjätään ja aloitetaan puhdistustoimet, niin ei tehty.

Viite:

Tampereen kaupunki lähetti keskiviikkona iltapäivällä mediatiedotteen, jossa se kertoi kantansa verkossa ja sosiaalisessa mediassa levinneisiin huhuihin, jotka koskevat Tampereen maauimalan veden laatua.

– Uimahallien ja maauimalan veden laatua seurataan jatkuvasti ja mikäli arvoissa todetaan poikkeamia, toimintamallit ovat selkeät ja niitä noudatetaan asianmukaisesti ja välittömästi, allasvesitekniikasta vastaava työnjohtaja Sami Sirén sanoo tiedotteessa.

– Jokaiseen havaintoon reagoidaan aina ja erite-epäilyt selvitetään huolellisesti. Mikäli erite-epäily todetaan aiheelliseksi, uimavalvojat välittävät siitä tiedon veden laatua seuraaville henkilöille heti. Tämän jälkeen allas suljetaan ja vesi käsitellään tehostetulla kloorauksella, johon kuluu aikaa esimerkiksi lastenaltaan osalta noin kaksi tuntia, Sirén jatkaa.

-------------------------

Huomio huomio:

Seppo Lehto kuten varmaan suurin osa ihmisistä erottaa kuolleet lehdet ihmisjätöksestä, joten sellaiset tahot jotka eivät paikalla ole olleet niin ovat kyvyttämiä ja esteellisiä mitään asiasta lausumaan kuten kaupungin puolesta valheellisia väittämiä esittänyt Sami Sirén

Tampereen kaupungin julkivalehtelu jatkuu edelleenhttps://www.tampere.fi/ajankohtaista/2024/06/19/tampereen-maauimalassa-toimitaan-terveysviranomaisten-maaraysten sivustolla:

-------------

Ohessa puhdasta asian peittelyä eli uimarien terveydestä piittaamatonta paskomista asian peittelemiseksi:

Tampereen maauimalassa toimitaan terveysviranomaisten määräysten mukaisesti

Verkossa ja sosiaalisessa mediassa on levinnyt huhuja ja paikkaansapitämättömiä väitteitä koskien Tampereen maauimalan veden laatua. Maauimalassa on turvallista uida, altaasta on nyt poistettu puiden lehtiä.

Uimahallien ja maauimalan veden laatua seurataan jatkuvasti ja mikäli arvoissa todetaan poikkeamia, toimintamallit ovat selkeät ja niitä noudatetaan asianmukaisesti ja välittömästi.

-    Jokaiseen havaintoon reagoidaan aina ja erite-epäilyt selvitetään huolellisesti. Mikäli erite-epäily todetaan aiheelliseksi, uimavalvojat välittävät siitä tiedon veden laatua seuraaville henkilöille heti. Tämän jälkeen allas suljetaan ja vesi käsitellään tehostetulla kloorauksella, johon kuluu aikaa esimerkiksi lastenaltaan osalta noin kaksi tuntia, toteaa allasvesitekniikasta vastaava työnjohtaja Sami Sirén.

Tampereella on yhteensä neljä uimahallia ja maauimala, joissa vuositasolla käy yhteensä noin miljoona asiakasta.

 

Lisätiedot:

Sami Sirén
työnjohtaja
puhelin: 050 554 5864
sami.siren@tampere.fi

--------------

Kerrataan vielä tosiasiat asiasta:

Seppo Lehto kuten varmaan suurin osa ihmisistä erottaa kuolleet lehdet ihmisjätöksestä, joten sellaiset tahot jotka eivät paikalla ole olleet niin ovat kyvyttömiä ja esteellisiä mitään asiasta lausumaan kuten kaupungin puolesta valheellisia väittämiä esittänyt Sami Sirén. 

------------------------

Valkoinen vaihtoehto Tampere Pirkanmaa eri vaaleissa valkoinen vaihtoehto punamustana mustaa vastaan Historioitsija kuntavaaliehdokas 2025, kansanedustajaehdokas 2027, eurovaaliehdokas 2029 Seppo Lehto kansakunnallinen vaihtoehto totuudellisempaan todellisuuteen ilman miehittäjä-Ryssälle tai mustan Afrikan poppamiesten huuhaalle kumartelua

Ihmispaska Tampereen Maauimala rata 6 Tampereen uutisia 18.6.2024 Seppo Lehto eikä ratoja suljettu Kuva2


Valkoisen 1918 Suomen arvoin suojelukuntalaulujen soidessa taustalla kuntavaaleissa Tampereella Suomen kansan asialla 2025 valintanne varma valkoisempaan tulevaisuuteen kuten 1918 Vapaussoturien #Alas ryssät punaiset" valloituslaulun tapaan:

Laulakaa mukana?

"Mommilankin punikit rankaistaan"     

"Aika on verikoirat karkoittaa"

Totuus voittakoon ja punikkivalheet väistykööt kuten ihmispaska altaasta ilman asioiden peittelyä.

Kuntavaaliehdokas Huk Seppo Lehto Tampere

https://Kuntavaaliehdokas-Seppo-Lehto.blogspot.com

Totuus voittakoon Ukrainassakin ja miehittäjä-Ryssä ulos niin Ukrainasta Suomesta kuin muiltakin miehittämiltään alueilta https://Miehitettyjen-alueiden-palautus.blogspot.com

-------------

https://valkoinen-vaihtoehto-tampere.blogspot.com/

----------

No comments:

Post a Comment